Magento Design

Aantrekkelijke en Gebruiksvriendelijke Magento Ontwerpen

U wilt een website die er uitziet als een ruimteschip? Doordat we tientallen Magento webwinkels hebben ontwikkeld, durven we te beweren dat we goed weten waar uw klanten behoefte aan hebben: we leggen hierbij de nadruk op de ontwikkeling van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ontwerpen.


 • Ontwikkeling van Magento Thema’s

  Zolang het Magento platform zich blijft door ontwikkelen, zullen ontwerppatronen en trends ook evolueren. Steeds meer ontwerpen, thema’s en sjablonen zijn in opkomst om ervoor te zorgen dat uw webwinkel indruk maakt op uw klanten en hun ervan overtuigt iets te kopen. De thema’s die we bij Maven ontwikkelen zijn er opgericht om het karakter van uw webwinkel duidelijk naar voren te laten komen.

 • Magento E-commerce Ontwerp

  Maven bevindt zich al meer dan zes jaar in de webdevelopment en webdesign branche. In die tijd bewezen we dat we in staat zijn om succesvolle moderne en functionele webwinkels te ontwikkelen.

 • Mobielvriendelijke Websites van Magento

  Wij zorgen voor een goede gebruikerservaring op alle schermgroottes. Alles wat ertoe kan leiden dat onze klanten beter presteren heeft onze hoogste prioriteit. Daarnaast staan we voor de uitdaging om aan uw bezoekers een oogverblindende mobiele webwinkel te presenteren.

Ontvang Een Offerte

Onze Ontwerpprincipes

 • Gericht Op de Gebruiker (UX/UI)

  Een goede gebruikerservaring zorgt voor een ontspannen, tevreden en loyale klant. Voor het verhogen van actie/koopgedrag en klantbehoud, hoeft uw bedrijf niet per se te investeren in langdurige en kostbare training en ondersteuning. Door Maven’s expertise over de ontwikkeling en ondersteuning van dergelijke websites en door onze transparante aanpak kunnen wij u goed van dienst zijn bij de ontwikkeling van uw UX/UI.

 • Oproep Tot Actie

  Bij Maven streven wij ernaar om websites te ontwikkelen die u niet alleen tevreden stellen of indruk op u maken, maar er ook voor zorgen dat klanten daadwerkelijk overgaan tot actie. Hoe mooi het ontwerp of hoe goed de gebruikerservaring ook is, als uw bezoekers zich niet aanmelden of artikelen kopen dan heeft uw webwinkel vrijwel geen nut. De expertise van Maven maakt het verschil tussen de ontwikkeling van zomaar een website en een website die winst opbrengt.

 • Uniek en Merkgericht

  Als uw website geen juiste afspiegeling is van uw merk, dan kan uw klant ervoor kiezen om het product ergens anders te kopen. Ons team van grafische ontwerpers en webdesigners helpt u graag uw merk te ontwikkelen en uw unieke identiteit te tonen.

WHAT OUR CLIENTS SAY