Magento Extensions

Op Maat Gemaakte Magento Extensies

Alle websites zijn uniek, omdat elk bedrijf om een geschikte functionaliteit vraagt. Alhoewel Magento een flexibel platform is waar veel functionaliteit en een breed scala aan kant-en-klare extensies wordt aangeboden bestaat er niet zoiets als een “One size fits all”. Om er toch voor te zorgen dat er aan al uw behoeften wordt voldaan, ontwikkelen wij bij Maven op maat gemaakte extensies.


 • Integreren and Configuren

  Zelfs wanneer er een extensie bestaat die aan uw zakelijke behoeften kan voldoen, is het van belang dat de installatie en configuratie niet door een amateur wordt uitgevoerd. Als de extensie verkeerd wordt geconfigureerd, kan de extensie fouten veroorzaken en mogelijk uw website langzamer maken. Maven is zeer bedreven in de installatie en configuratie van Magento extensies en helpt u hier graag mee.

 • Op Maat Gemaakte Extensies

  Soms doet de situatie zich voor waarin de beschikbare extensies alleen een deel van de functies die u nodig hebt aanbieden. De ontwikkelaars van Maven weten als geen ander hoe extensies kunnen worden aangepast, zodat ze perfect passen bij uw unieke wensen en eisen.

 • Eigen Extensies Ontwikkelen

  Wanneer u iets nodig hebt dat nieuw en uniek is, kan Maven Magento extensies speciaal voor u ontwikkelen. Deze extensies worden geleverd met aantrekkelijke lay-outs, speciale functies, unieke verzendopties, eenvoudige navigatie, alternatieven voor uitloggen, de mogelijkheid tot het toevoegen van meerdere talen, ondersteuning van meerdere valuta en nog veel meer.

Ontvang Een Offerte

Waarom Kiest u Voor Onze Magento Extensie Ontwikkelingsservice?

 • Ervaren Ontwikkelaars

  Onze toonaangevende ontwikkelaars maakten deel uit van het team dat Magento ontwikkelde, waardoor we alle ins en outs van het Magento platform kennen. Dit stelt ons in staat om unieke extensies van zeer goede kwaliteit te ontwikkelen. We leveren extensies voor de boekhouding, verzending, uitlogproces, data import en geavanceerd product datamanagement.

 • Flexibiliteit

  We zijn een hecht team van ontwikkelaars dat hard werkt om ervoor te zorgen dat onze Magento extensies geoptimaliseerd zijn voor toekomstige uitbreidingen en aanpassingen, zodat we er klaar voor zijn als uw bedrijf ons nieuwe uitdagingen geeft.

 • Focus op Kwaliteit

  De extensies van Magento variëren in kwaliteit en ondersteuning. Maven heeft als doel om extensies van top kwaliteit te ontwikkelen door gebruik te maken van standaardisatie en consistente codering. Deze aanpak gegarandeerd dat onze extensies voldoen aan beste industrie normen en zorgt ervoor dat onze klanten in de komende jaren van de voordelen kunnen profiteren.

WHAT OUR CLIENTS SAY