Magento Mobile

Magento Mobiele Ontwikkeling Service

Of het nu gaat om een iPhone, iPad, Android, laptop of desktop, uw webwinkel moet er perfect uitzien om een goede gebruikerservaring aan te bieden en de beoogde winst binnen te halen. In een markt waar meer dan 50% van de omzet wordt gemaakt door het gebruik van mobiele apparaten, bieden wij uw klant een nauwkeurig en aantrekkelijk ontwerp aan dat op alle schermformaten een goede koopervaring, vlotte navigatie en aangepast betaalproces garandeert.


 • Responsive Ontwerp

  Een responsive ontwerp past zich aan aan de grootte van het scherm waarop u de website probeert te bekijken. Deze optie is verreweg de beste van alle oplossingen voor een mobiel-vriendelijke website, omdat het zorgt voor een betere functionaliteit en het tevens beter is voor de SEO van uw website. Een responsive ontwerp zorgt daarnaast voor een goede gebruikservaring en helpt u bij het genereren van leads van gebruikers van mobiele apparaten.

 • Mobielewebsite

  De mobiele website van Magento is een apart m-commerce thema om de inhoud van uw webwinkel weer te geven wanneer de gebruiker uw E-commerce website bekijkt op een smartphone of een tablet. Mobiele websites hebben een verminderde functionaliteit en kunnen maar een bepaalde hoeveelheid informatie weergegeven. Ook is een mobiele website lichter dan een responsive ontwerp. Een mobiele website is daarnaast ook beschikbaar voor mobiele gebruikers die gebruik maken van langzame mobiele netwerken.

Ontvang Een Offerte

Waarom Kiest u Voor Maven?


 • Vaardigheden & Ervaring

  Hoewel het ontwikkelen van responsive en mobiele websites redelijk nieuw is is Maven al een aantal jaren intensief betrokken bij de ontwikkeling hiervan. Ons team van ontwikkelaars, ontwerpers en copywriters heeft daarom veel ervaring in het ontwikkelen van mobiel-vriendelijke websites.

 • Aandacht & Doelmatigheid

  Wij luisteren goed naar onze klanten en weten hoe we onze doelgroep moeten identificeren. Om die reden zijn we goed in staat om te voldoen aan de zakelijke behoeften van de klant en leveren wij uw website binnen de gegeven tijd en budget aan.

 • Transparantie

  Wij zijn eerlijk en transparant naar onze klanten toe. U krijgt toegang tot ons JIRA time management systeem waar u de voortgang van het project kunt volgen.

WHAT OUR CLIENTS SAY