Magento Optimalisatie

Magento Optimalisatie Op Het Gebied Van Snelheid En Prestatie

Van elke website wordt verwacht dat deze zonder problemen werkt. Maar in werkelijkheid is het moeilijk om problemen te voorkomen en veroorzaakt een trage laadsnelheid een verminderde kans op een goede omzet.

Magento is een zwaar en resource-intensief platform en alleen de aanschaf van een dure hosting of VPS staat niet garant voor een hoge laadsnelheid en goede prestaties. Om de beste prestaties te bereiken is extra optimalisatie nodig en dat is precies wat wij bij Maven aanbieden.

Onze Magento Optimalisatie Service Omvat:

 • Code Optimalisatie

  De codehoeveelheid en de kwaliteit daarvan heeft een grote invloed op de prestaties van een website. Om een code van goede kwaliteit te garanderen verwijderen we ongebruikte of overbodige code. Daarnaast optimaliseren we JavaScript en CSS bestanden en identificeren we alle knelpunten, die ervoor zorgen dat het proces wordt vertraagd of gestopt zowel in front-end als back-end.

 • Snelheidsoptimalisatie

  Het Magento snelheids optimalisatie proces omvat het gebruik van Magento caching, het comprimeren van afbeeldingen, optimalisatie van de database, deactivering van onnodige Magento modules en nog veelmeer.

 • Server Optimalisatie

  Welke server u ook gebruikt, zonder extra configuratie zal hij niet op volle capaciteit kunnen werken. Maven past servers aan zodat zij aansluiten op beste methoden. Op deze manier kan maximale efficientie worden bereikt.

Ontvang Een Offerte

De Voordelen Van Een Goede Magento Optimalisatie

 • Een Betere Gebruikerservaring

  Indien optimalisatie op de juiste manier wordt uitgevoerd leidt het tot een hogere laadsnelheid. Gezien het feit dat 47% van de consumenten verwachten dat een webpagina binnen twee seconden laadt, leidt een goede laadsnelheid tot een betere gebruikerservaring.

 • Verbetering in Actie/Koopgedrag

  Wist u dat elke seconde vertraging tijdens het laden van webpagina’s leidt tot een afname van 7% in actie/koopgedrag van uw klanten? In de huidige en snel veranderende wereld hechten gebruikers veel waarde aan hun tijd en vermijden ze trage websites.

 • Verbeterde SEO

  Zoekmachines hebben de neiging om hun gebruikers van de beste ervaring te voorzien, waardoor de laadsnelheid van een website een van de belangrijkste factoren is in de optimalisatie op het gebied van zoekmachines. Om hoog in de rankings van een zoekmachine te eindigen, moet de laadsnelheid van de website tenminste gelijk zijn aan dat van het industriegemiddelde.

Ontvang Een Offerte

Magento SEO Optimalisatie

Search Engine Optimization (SEO) is gericht op een groeiende online zichtbaarheid in de resultaten van niet-betaalde zoekmachines. Een verbeterde SEO betekent betere rankings, meer internetverkeer en meer inkomsten.

SEO voor Magento websites volgt de algemene SEO principes met uitzondering van een aantal eigenaardigheden, die veroorzaakt zijn door de manier waarop Magento is ontwikkeld. In de 6 jaar waarin wij ervaring met Magento hebben opgedaan, waren we in staat om goed om te gaan met alle knelpunten die bij de SEO optimalisatie van Magento naar voren kunnen komen.

Waarom Is Het Van Belang Dat u Investeert In Een Goede SEO?


 • Het Werkt Echt!

  Internet marketeers roepen sinds enkele jaren dat SEO niet meer van deze tijd is door het gebruik van nieuwe algoritmen en het feit dat zoekmachines marketeers dwingen om betaalde zoekresultaten te gebruiken. Dit is echter niet helemaal waar, aangezien SEO nog steeds aanwezig is na updates van de algoritmen waarvan zoekmachines gebruik maken.

 • Zoekmachines Hebben Enorme Marktaandelen

  Social media en andere bronnen kunnen natuurlijk ook veel internetverkeer genereren, maar de meerderheid wordt aangedreven door zoekmachines zoals Google, Yahoo! en Bing.

 • Het Is Kostenefficient

  Hoewel SEO specialisten het nog steeds niet eens zijn over het gemak waar mee men ROI of SEO activiteiten kan berekenen, is iedereen het er wel over eens dat SEO tot een redelijk goede ROI leidt.

 • De Opkomst Van Mobiele Optimalisatie

  Het verkeer vanaf mobiele apparaten is hoger dan al het verkeer vanaf de traditionele desktop-apparaten. Deze revolutie heeft invloed op SEO verbeteringen en experimenten.

 • Doorgroeien Op De Lange Termijn

  SEO levert geen onmiddellijke resultaten op. Het vergt veel tijd en hulpmiddelen, maar biedt tegelijkertijd langdurige resultaten en garandeert groei op de lange termijn met grotere winstmarges.

Ontvang Een Offerte

De Magento SEO Service Van Maven Omvat:


 • Technische SEO

  We vinden en lossen elk technisch probleem op dat de SEO van uw website beinvloedt, zoals herschrijfregels, de installatie van de productcatalogus, installatie van meerdere webwinkels, gelaagde navigatie, 404 errors, etc. Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de beste eisen.

 • Trefwoord Onderzoek En Content Optimalisatie

  We analyseren uw doelgroep en achterhalen welke trefwoorden uw klanten gebruiken om uw producten en diensten te vinden. We maken gebruik van trefwoorden om de relevantie van uw website te optimaliseren en te verbeteren voor winstgevende zoekopdrachten.

 • Link Acquisitie

  De kwaliteit en kwantiteit van verwijzende links blijft een van de belangrijkste SEO factoren. Maven gebruikt alleen White-Hat technieken om kwalitatief hoogwaardige links van geautoriseerde bronnen te verkrijgen.

 • Web Analyse

  Wij monitoren en analyseren voortdurend uw internetverkeer en KPI’s (key performance indicators) om ervoor te zorgen dat de SEO-campagne aan uw zakelijke doelstellingen voldoet.

 • Rapportage

  Alle gegevens worden gepresenteerd in uitgebreide visuele verslagen die gemakkelijk te lezen en te begrijpen zijn. Op basis van deze rapporten kunt u het hele plaatje en het plan waarin de stappen voor een succesvolle bedrijfsontwikkeling zijn opgenomen analyseren.

WHAT OUR CLIENTS SAY