Magento Webshop

Magento Ontwikkeling Voor uw Bedrijf

U wilt een nieuwe, slimme en vlotte webwinkel ontwikkelen met behulp van Magento? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Maven’s team van Magento ontwikkelaars bestaat uit professionals die het platform hebben gecreëerd, waardoor ons bedrijf unieke inzichten heeft in de ins en outs van Magento.

Met meer dan 6 jaar ervaring in e-commerce webdevelopment streven wij ernaar om onze klanten hoogwaardige oplossingen aan te bieden, waarbij de focus ligt op het creëren van goede gebruikerservaring en klantenservice.

We blijven onszelf uitdagen en ontwikkelen elke project met passie, maar het resultaat waar we uiteindelijk naar streven is om in elk project onze klanten te zien profiteren van hun nieuwe functionele webwinkel die wij voor hen hebben ontwikkeld.

Alhoewel we voornamelijk gespecialiseerd zijn in Magento en OroCRM ontwikkeling, bieden wij ook integraties met online betaalsystemen (PayPal, SagePay, American Express, Moneybookers, Amazon, Authorize.net, Buckaroo) en marktplaatsen (Amazon, eBay, Google Shopping, Procegrabber.com ) aan.

Onze Aanpak is Beproefd, Efficiënt en Transparant

 • Leren & Analyseren

  Met uw hulp beginnen we aan een grondige herziening van uw bestaande website, uw zakelijke behoeften en uw markt. Wij presenteren u vervolgens een plan en een budget en onderhandelen over het definitieve plan van aanpak.

 • Ontwikkelen & Testen

  Uw website is gemaakt om uw zakelijke behoeften en het karakter van uw winkel te reflecteren en speelt in op de huidige trends in online koopervaring om de verkoop te verbeteren.

 • Ondersteuning

  Zodra uw nieuwe website live is leidt het ondersteuningsteam van Maven uw personeel op, wordt de website regelmatig geoptimaliseerd en biedt zij 24/7 Magento ondersteuning.

Ontwikkel Mijn Website

Als u Ervoor Kiest om Met Maven Samen te Werken, Garanderen Wij u:


 • Expertise

  Onze toonaangevende ontwikkelaars maakten deel uit van het team dat Magento ontwikkelde, waardoor we alle ins en outs van het Magento platform kennen. Met deze unieke kennis verslaan we deskundigheid van onze concurrentie en leveren we unieke Magento webwinkels.

 • Transparantie

  Onze reputatie is brandschoon, want wij zijn altijd eerlijk en transparant tegenover onze klanten. U krijgt toegang tot ons JIRA time management systeem waar u de voortgang van uw project nauwgezet kunt volgen. Als het nodig is staan onze projectmanagers voor u klaar om updates en uitleg te geven.

 • Werken Binnen Deadlines en Budget

  In de afgelopen 6 jaar is niet één project vertraagd door ons toedoen. Wij hechten – net als onze klanten – veel waarde aan efficiëntie en voorspelbaarheid.

WHAT OUR CLIENTS SAY