Optimalisatie

Optimalisatie Diensten

Om succesvol te zijn heeft uw bedrijf behoefte aan een website die geoptimaliseerd is op SEO en technische aspecten. Een belangrijke succesfactor hierin is het inhuren van het juiste bureau die de website voor u ontwikkelt en zorgt voor een snelle website met een hoog succespercentage.

Ons team van ontwikkelaars en SEO specialisten staat voor u klaar om uw website volledig te optimaliseren. Op die manier voldoet uw website aan de laatste eisen van op het gebied van technische optimalisatie en SEO.

Technische Optimalisatie

Magento is een platform dat rijk is aan features. Maar haar functionaliteit heeft ook nadelen: het is te zwaar en zonder goede optimalisatie is de laadsnelheid van uw website buitengewoon laag. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers een website verlaten wanneer deze niet binnen 2 seconden volledig is geladen.

Om snelheidsproblemen op te lossen, te zorgen voor een goede gebruikerservaring en het verlies van potentiele klanten te voorkomen, vereisen uw server en uw code de hulp van een optimalisatie specialist. Onze ontwikkelaars hebben genoeg ervaring in de architectuur van Magento code en prestatie optimalisatie om uw website te upgraden naar een krachtig bedrijfsmiddel.

Meer Weten? Klik Hier

SEO Optimalisatie

Magento is een zeer SEO vriendelijk platform, maar de meeste website eigenaren weten niet hoe ze de functies in hun voordeel kunnen gebruiken. De kennis en ervaring van het team van Maven kunnen hierin het verschil maken en u helpen om het internetverkeer naar uw website te vergroten door gebruik te maken van professionele ingebouwde Magento SEO features.

We maken alleen gebruik van White-Hat technieken, die door alle grote zoekmachines zijn toegestaan. Dit betekent dat onze SEO service resultaten levert waarvan u nog jaren kunt profiteren.

Meer Weten? Klik Hier

Audits

Seo Audit

Als uw website genegeerd wordt door zoekmachines, heeft u de hulp van een professional nodig. Laatons vaststellen welke problemen ervoor zorgen dat uw website in de rankings van zoekmachinesgeblokkeerd wordt.

Meer Weten? Klik Hier

Technische Audit

Niet tevreden met de algemene prestaties van uw website? Laat eengrondige technische inspectieuitvoeren en wij helpen u uw Magento website te verbeteren.

Meer Weten? Klik Hier