Diensten

Hoe kunnen we u helpen?

Wij voorzien E-commerce bedrijven wereldwijd van hoogwaardige ontwikkeling, optimalisatie en ondersteuning.

U bent niet op zoek naar zomaar een Magento ontwikkelaar. U wilt de Magento ontwikkelaar!

De kern van het team van Maven bestaat uit mensen die het platform hebben gecreeerd en hun kennis over alle ins en outs evenals hun vermogen om even goede ontwikkelaars te herkennen en in te huren is wat ons bedrijf de beste partner maakt die je zult vinden.

Meer Weten? Klik Hier

In de wereld waar E-commerce verantwoordelijk is voor meer dan 50% van de omzet biedt Maven – beproefde en succesvolle – responsive design technieken aan.

Om een goede gebruikerservaring te garanderen en hoge conversieratio’s te genereren biedt Maven vanaf de eerste dag van hun bestaan oplossingen aan op het gebied van responsive ontwerp. Onze ruime ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor responsive ontwerp en de goede werking hiervante ondersteunen maakt ons uw definitieve partner.

Meer Weten? Klik Hier

We bestrijden de uitdagingen van de E-commerce wereld door uw webwinkel te integreren met hedendaagse extensies die ontwikkeld zijn door de beste developer communities ter wereld.

Ons Magento integratie servicecentrum is ontworpen om uw webwinkel met alle mogelijke hulpmiddelen sterker te maken, zodat uw zakelijke doelen worden bereikt. In de afgelopen 7 jaar hebben we gewerkt met een breed scala aan extensies en tools voor CRM, POS, Analytics, E-mail marketing en andere doeleinden die u kunnen helpen om uw klant de beste gebruikservaring te geven.

Meer Weten? Klik Hier

Laadt uw website langzaam? Slechte user interface?Onderaan op de Google pagina van zoekresultaten? Wij kunnen u helpen.

Het gebrek aan technische, mobiele of SEO optimalisatie vaardigheden is zeer slecht voor uw succespercentrage en haalt niet het maximale uit uw bedrijf naar boven. Laat onze gecertificeerde ontwikkelaars en SEO specialisten hun werk doen en verbeter de prestaties van uw webwinkel.

Meer Weten? Klik Hier

Audits

Seo Audit

Als uw website genegeerd wordt door zoekmachines, heeft u de hulp van een professional nodig. Laatons vaststellen welke problemen ervoor zorgen dat uw website in de rankings van zoekmachinesgeblokkeerd wordt.

Meer Weten? Klik Hier

Technische Audit

Niet tevreden met de algemene prestaties van uw website? Laat eengrondige technische inspectieuitvoeren en wij helpen u uw Magento website te verbeteren.

Meer Weten? Klik Hier

Wat Hebben We u Nog Meer Te Bieden?

Magento Migratie

Maven heeft tientallen migraties uitgevoerd: van Magento naar Magento 2 of van andere E-commerce platforms naar Magento.

Meer Weten? Klik Hier

Mobiel-Vriendelijke Websites

We hebben al 30 mobiel-vriendelijke websites en we zijn ermeer dan klaar voor om uitgedaagd te worden in onze vaardigheden en ervaring.

Meer Weten? Klik Hier

Extensie Ontwikkeling

Maven heeft meer dan 50 extensies ontwikkeld om te voldoen aan de zakelijke behoeften van onze klanten.

Meer Weten? Klik Hier