Symfony2 Development

Ontdek wat
we doen

Symfony Ontwikkeling

Symfony is als een toonaangevend open-source framework gecodeerd in PHP, wat verreweg de meest populaire scripttaal is gezien het feit dat maar liefst 80% van de websites wereldwijd gemaakt is met behulp van PHP. Een framework op basis van PHP is echter voor veel van onze klanten niet praktisch wanneer het gaat om de ontwikkeling van grote en complexe webapplicatie systemen.

De MVC (Model-View-controller) theorie waarop Symfony gebaseerd is, versnelt de ontwikkeling en ondersteuning van webapplicaties en voorkomt herhaalde coderingstaken. Het framework wordt zodoende als hulpmiddel gebruikt om problemen op te lossen en oplossingen voor het bedrijf te bedenken.

Maven daagt haar Symfony ontwikkelaars uit om het beste uit zichzelf te halen. Op deze manier maken zij het mogelijk om unieke oplossingen op maat aan te bieden, die u helpen uw zakelijke doelstellingen te bereiken.

Door het gebruik van ervaren professionals (front-end en back-end ontwikkelaars, projectleiders, ontwerpers, beheerders en SEO specialisten) en technologieen waarin wij gespecialiseerd zijn (Symfony2, NoSOI, MySQL, RabbitMQ, Sphinx, jQuery, Node.js, Zend, JavaScript, HTML5 en vele andere) te combineren zorgen wij ervoor dat aan uw zakelijke behoeften wordtvoldaan met veel kennis, zorgvuldigheid en aandacht.


Waarom Symfony2?

 • Snelheid

  Door gebruik te maken van Symfony2 kunt u zeer snel grote of complexe problemen oplossen.

 • Veiligheid

  Het framework biedt geavanceerde algoritmen aan om gegevens te beschermen en veiligheid te waarborgen.

 • Caching Systeem

  Een hoogwaardige cachinglaag maakt het makkelijker om de beste resultaten in webdevelopment te behalen.

 • Dataopslag Mogelijkheden

  Doctrine2 ORM (onderdeel van Symfony2) maakt gebruik van de methode Object-relational mapping, waarmee u objecten in de database kunt koppelen aan een gegevensopslag.

 • De Community

  Het oplossen van problemen wordt versneld dankzij de community van ontwikkelaars, testers en andere specialisten die allen hun bijdrage leveren aan de ontwikkeling en verbetering van Symfony2.

 • Modern en Doorontwikkeling

  De ontwikkelaar van Symfony2, SensioLabs, heeft een modern framework ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van hedendaagse en open-minded ontwikkelaars.

Ontvang Een Offerte

Tegenwoordig is E-commerce de trendsetter in het universum van de detailhandel, maar het heeft nog veel meer te bieden. De zakelijke markt verwacht van u dat uw website er mooi uitziet en daarnaast ook zeer gebruiksvriendelijk is. Geavanceerde technologieen zoals Symfony2 werden juist met dit doel ontwikkeld. Het enige wat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat u de beste professionals inhuurt die de benodigde hulpmiddelen in uw voordeel weten te gebruiken:

 • Het webdevelopment team van Maven is gepassioneerd over de diepgaande kennis van haar frameworks en weet als geen ander hoe Symfony2 en vele andere technologieen precies werken.

 • Symfony2 wordt ā€“ met succes ā€“ op grote schaal gebruikt door internationale bedrijven zoals Yahoo!, TED, Dailymotion, BlaBlaCar, Photobucket, eZ Publish, phpBB, Drupal etc.

Takendie We Graag Voor u Oplossen:

 • Het ontwikkelen van complexe en functionele web-gebaseerde producten
 • Het ontwikkelen van grote prestatiegerichte capaciteitensystemen

WHAT OUR CLIENTS SAY